Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Prachtige belevenis!

Door Tjerk op 20 augustus 2018

Bedankt voor een fantastische tocht van Terschelling naar Vlieland.
Trefwoorden: gastvrij, eerlijk, prachtig en genieten.

haha

Door topkek op 19 juli 2018

Zeilweekend

Door Marie-Anne op 7 juli 2018

Even unieke ervaring te zeilen op deze prachtige oude clipper met aan het roer een zeer vakkundundige schipper en maat . In de keuken zwaait een voortreffelijke kokkin de scepter waardoor wij in optima forma van dit prachtig waddengebied hebben genoten.

Personeelsweekend

Door Puur Makelaars op 25 juni 2018

Lieve mensen van de Willem Jacob, wat hebben wij afgelopen zaterdag een absolute topdag bij jullie aan boord gehad. Met 33 collega's een heerlijke winderige dag met zon en prachtige Hollandse luchten, wadlopen, heerlijke lunch en bbq en veel gezelligheid genoten. Ruth en Douwe maken er een feestje van en door hun leuke benadering voelt iedereen zich heel welkom en helpt iedereen graag mee op dit mooie stoere schip. Ook de mensen van de catering zijn heel prettig en maken heerlijke dingen.
Nogmaals veel dank en wat ons betreft een absolute aanrader!

Prachtige tocht!

Door Marian op 3 oktober 2017

We hebben genoten van het heerlijke weer, het prachtige schip en de zeer behulpzame en vriendelijke bemanning. Het was een fijne afwisseling tussen inspanning en lekker genieten van de zon en het wad. Een heerlijke BBQ met ook een uitgebreid menu voor de vegetariƫrs onder ons. Heel erg bedankt, wij raden het zeker aan!

Leuke tocht!

Door Roeland op 7 september 2017

Rondje gevaren bij Terschelling: mooie boot, fijne bemanning, heerlijk weer: aanrader!

‘ de mooiste dag van ons leven met de Willem Jacob’

Door Saskia op 25 juli 2017


Beste Tsjerk, Martijn, Ingrid, Peter en Rob,
Het is al weer ruim twee weken geleden dat we met jullie en de Willem Jacob gevaren hebben. Zonder uitzondering hebben we van iedereen die mee was terug gehoord dat het een bijzonder geslaagde dag was. Jullie hebben daar een grote bijdrage aan geleverd!
Toen we gingen bedenken op welke manier wij het leuk zouden vinden om onze trouwdag te vieren, kwamen we jullie site tegen op internet. Het leek ons een erg leuk idee om in het 'huwelijksbootje' te stappen en familie en vrienden uit nodigen om deze dag met ons mee te varen. Trouwen op het strand van Schier is een fantastische plek, waar we op deze manier 'met eigen vervoer' konden komen. Zo was het niet nodig om rekening te houden met de veerboot tijden. Ook eb en vloed zouden de planning niet bepalen omdat de Willem Jacob een vergunning heeft om bij de Veerdam aan te leggen.
Een aantal gasten vonden het erg leuk om mee te helpen bij het zeilen en kinderen vonden het mooiste van de dag dat ze een biertje mochten tappen. Op de terugweg naar Zoutkamp hebben we onderweg aangemeerd in het Lauwersmeer waar we genoten hebben van een heerlijke BBQ.
Over de catering zijn we ook zeer tevreden. Jullie serveren kwalitatief goede producten en alles wordt vers klaar gemaakt aan boord.
Het is een onvergetelijke dag geworden. Bedankt nogmaals voor de goede organisatie en planning, de fantastische catering en enorme gastvrijheid!!

Zeilen op de willemjacob

Door Jasmijn op 23 juli 2017

Beste tjerk en Gerard
Het was heel gezellig bij jullie op de boot en ook heel mooi
S'avonds op het wad lopen onder sterren was prachtig ik ga graag nog een keertje mee op de Willem Jacob
Groetjes, jasmijn

Zonsondergang op het wad met de Willem Jacob.

Door Wilma Raats op 16 juli 2017

Vanavond mee geweest wat een prachtige tocht,
en wat een geweldig mooi schip, ik heb genoten!!
Dank je wel Tsjerk en bemanning!

Menu Sluit