Bedrijfsuitje Groningen

Afbeeldingen/Divers/vlielandhopper.JPGWilt u er een dagje tussenuit met uw collega’s? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of een personeelsuitje in de buurt van Groningen. Zeilklipper Willem Jacob is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes vanuit Groningen.

 

Vanuit Groningen een bedrijfsuitje

Groningen heeft enkele geschikte afvaarthavens voor bedrijfsuitjes. Bijvoorbeeld Delfzijl, Zoutkamp of Lauwersoog. Maar uiteraard ook de stad Groningen.

 

Aan boord van de Willem Jacob is heel veel mogelijk. Wellicht wilt u iets actiefs doen om bijvoorbeeld iets te leren over samenwerking – het zeilen op het meer dan 100 jaar oud schip leent zich daar uitstekend voor.

 

Stel uw bedrijfsuitje samen

Maar uiteraard is het ook mogelijk te genieten van de rust en de natuur op het Wad. Als u dat wenst, verzorgen wij de complete catering. Het dagverblijf van het Willem Jacob is ruim en modern. Zeer geschikt voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen.

 

U ziet, aan boord van de Willem Jacob is heel veel mogelijk. Neem contact op met de schipper en stel uw eigen bedrijfsuitje vanuit Groningen samen.