Actief zeilen

Wil je het zeilen onderdeel laten maken van je training, teambuilding of werkweek? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een Sail Training aan boord. In samenwerking met jou ontwikkelen we een doeltreffende teambuilding/sail training. Dat deden we onder ander voor:

  • THNK, Amsterdam school of creative leadership, 2x per jaar een kennismakingsreis naar Ameland
  • Rijksuniversiteit Groningen, honours college, 1x per jaar een week met 20 studenten een ontdekkingsreis over het wad
  • Skutsje team "It Swarte Wief" 2 jarig trainingtraject, van niks naar kampioen IFKS A klein
  • Tilburg Tigers, kort teambuildingsweekend
  • Hanze Hogeschool, academie voor Lichamelijke Opvoeding, Een week lang studenten leren zeilen en navigeren op een klipper
  • Natuurmonumenten, 3 daagse ontdekkingsreis over het wad

Onze gasten schreven hierover:

"10 September 2012, 16:11

Robert van THNK

Ik was vooral onder de indruk hoe Tsjerk meedacht met ons, hij luisterde scherp wat we wilden bereiken en waarom, schreef dat vervolgens terug in een voorstel en zodoende was het kristalhelder wat er bereikt moest worden en dat is dan ook vervolgens in de uitvoering schitterend gelukt."

"3 September 2012, 08:23
Wander Jager van de RUG

Voor de tweede keer een week met studenten op pad geweest met de Willem Jacob. Was weer helemaal super, mooi zeilen, fijne sfeer, heerlijk eten, en weer op plekjes op het Wad geweest waar je anderen niet zo vaak zult zien. Bedankt Tsjerk, Henny, Ingrid en Han! tot de volgende!"

"5 September 2011, 14:49
Wander Jager van Universiteit Groningen

Een week met studenten op pad geweest met Tsjerk op de Willem Jacob. De Willem Jacob is een heerlijk schip waar je thuisvoelt, fijn interieur en Tsjerk als een gastvrije en ontspannen schipper. Ik was bijzonder onder de indruk van het vakkundige schipperen van Tsjerk, ook in de nacht bij minder goede weersomstandigheden zeilden we met een fijne ontspannen sfeer aan boord (soms wel even hard werken), en kwamen we op tijd voor onze afspraken op de eilanden. Catering aan boord was fantastisch (bedankt Ingrid), en we hadden moeite om de studenten aan het einde van de week weer van boord te krijgen. Volgende jaar maar weer!"

"22 January 2010, 13:13
Joost Tijssen//Tijssen Theaterprodukties

Wij hebben vorig jaar een teambuildingsweekend gehad aan boord van de Willem Jacob. Het was een erg prettig toeven daar in het Noorden van Nederland! Bedankt voor al de gezelligheid.

Groetjes,

Joost Tijssen
Tijssen Theaterprodukties"