Groepsaccommodatie Groningen

Met een groep 1 of meer nachten aan boord van de Willem Jacob verblijven? Je kan het schip huren als groepsaccommodatie in Groningen. Het schip ligt bijna in het centrum van Groningen, in de Oosterhaven. Ons schip is erg comfortabel op te verblijven.We hebben centrale verwarming aan boord, maar ook een open haard. We beschikken over moderne sanitaire voorzieningen. Ook hebben we gezellige spelletjes aan boord. Wat de Willem Jacob bijzonder maakt, is dat je in samen in het grote ruimte slaapt, met z'n 22en! Super gezellig. Voor mensen die iets meer privacy willen zijn er ook nog 2 persoonshutten, zodat er in totaal 26 mensen aan boord kunnen slapen. Meer info...

Afbeeldingen/Schip/Kooien Bakboord.JPG

Overnachting doordeweeks € 500
Overnachting Weekend € 600
Prijzen per nacht  
Prijzen tijdens evenementen en  
feestdagen op aanvraag  

Maximaal 26 personen. Genoemde prijs is inclusief: Gebruik dagverblijf, hutten en sanitaire voorzieningen, dekbedden, gebruik haardhout, eindschoonmaak en 6 % btw maar exclusief verzorging. U kunt dit zelf doen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Op de eerste dag dat u aan boord komt, bent u welkom vanaf 20.00. Na de laatste nacht van uw verblijf kunt u tot 17.00 uur gebruik maken van het schip. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Contact

Bel de schipper: 050-211 18 63

Offerte aanvragen

Foto's

Afbeeldingen/Divers/Borkumrace.jpg

Afbeeldingen/Eten/drinken/Haard aan.JPG

Afbeeldingen/Tochten/Kaart en getijdenboek.jpg