Groepsaccommodatie Groningen

Met een groep één of meer nachten aan boord van de Willem Jacob verblijven?
Je kan het schip huren als groepsaccommodatie in Groningen. Het schip ligt vlakbij het centrum van Groningen, in de Oosterhaven. De Willem Jacob is erg comfortabel. We hebben centrale verwarming aan boord en een open haard. We beschikken over moderne sanitaire voorzieningen. Ook hebben we leuke spelletjes aan boord. Wat de Willem Jacob bijzonder maakt, is dat je samen in het grote ruim slaapt, met z'n 22en! Super gezellig. Voor mensen die iets meer privacy willen zijn er ook nog tweepersoonshutten, zodat er in totaal 26 mensen aan boord kunnen slapen. Meer info...

Prijzen per nacht voor 10 personen                     € 400,-

Extra persoon per nacht

€ 25,- p.p.

Ontbijt

€ 8,- p.p.

Prijzen tijdens evenementen en feestdagen op aanvraag

 
   

Afbeeldingen/Schip/Kooien Bakboord.JPG

Maximaal 26 personen. Genoemde prijs is inclusief: gebruik dagverblijf, hutten en sanitaire voorzieningen, dekbedden, gebruik haardhout, eindschoonmaak en 6 % btw, maar exclusief verzorging. Je kunt dit zelf doen, maar je mag dit ook aan ons overlaten.

Op de eerste dag dat je boord komt ben je welkom vanaf 18.00. Na de laatste nacht van je verblijf kan je tot 12.00 uur gebruik maken van het schip. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Contact

Bel de schipper: 050-211 18 63

Offerte aanvragen

Foto's

Afbeeldingen/Divers/Borkumrace.jpg

Afbeeldingen/Eten/drinken/Haard aan.JPG

Afbeeldingen/Tochten/Kaart en getijdenboek.jpg