Zoutkamp


Opstapplaatsen Willem Jacob weergeven op een grotere kaart

Algemeen

Wij liggen afgemeerd aan de steiger die plaatselijk bekend staat als het Korte hoofd. Deze steiger bevindt zich ten noorden van de dijk en de brug in zoutkamp. Wij liggen aan de oostelijke kant van het Reitdiep Voor laden en lossen kunt u met de auto vrijwel naast het schip terecht. Er is een coupure in de dijk gemaakt, waar u doorheen kunt lopen of rijden. Wel staat hier een paaltje, wij  hebben hier een sleutel van. U kunt ons bereiken op 050- 211 2573. Het schip is te herkennen aan een grote houten mast, een zwarte romp en een houten opbouw.

Openbaar Vervoer

Bus 65 rijdt vanaf het Station Groningen en Winsum (sluit aan op de trein vanaf en naar Groningen, scheelt 15 min als u eerst de trein neemt) naar Zoutkamp, 1x per uur.

Parkeren

U kunt parkeren op de ijsbaan deze bevindt zich ten oosten van Zoutkamp, en wordt door borden aangeven. Als u de auto geparkeerd heeft, loopt u van het parkeerterrein af, en gaat u linksaf richting het dorp. Nadat u over de brug bent gelopen, houdt u de dijk aan. Na een paar honderd meter is aan de rechterkant een coupure in de dijk.  Deze loopt u in, u ziet het schip dan liggen aan de steiger een paar honderd meter verderop.

Navigatie systeem

U kunt als adres gebruiken in uw navigatiesysteem: hunsingoweg, kruising met sluisweg.

 

Add-To-TomTom