Lauwersoog Visserijhaven


Opstapplaatsen Willem Jacob weergeven op een grotere kaart

Algemeen

Wij liggen in Lauwersoog in de buitenhaven, voor restaurette schierzicht. Wij liggen aan de nieuw aangelegde drijvende steigers, zie het bijgevoegde kaartje. Meestal zijn we het enigste grote zeilschip in de haven, te herkennen aan de grote houten mast, de zwarte romp en de houten opbouw. Er is een hek geplaatst, om te voorkomen dat er onbevoegden op de steiger komen. Dit hek naar de steigers staat meestal open als u aankomt, mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u ons bereiken op 050- 211 2573, en dan komen we het hek voor u open doen.

Openbaar Vervoer

Vanaf Groningen rijdt Buslijn 163 naar Lauwersoog. Vanaf Leeuwarden/Dokkum rijdt buslijn 50 naar de Visserijhaven. U stapt uit bij de Halte "Haven"

Parkeren

U kunt bij het schip kort parkeren. Doordeweeks is het meestal geen probleem om de auto hier een dag achter te laten. In het weekend is het hier erg druk en verzoeken wij om de auto bij het lang parkeren (wordt bij het binnenrijden van de haven aangegeven) achter te laten.

Navigatie systeem

U kunt als adres gebruiken in uw navigatiesysteem: Haven 8a, Lauwersoog. postcode 9976 VN. U wordt dan naar de ligplaats van het schip geleid. Tom Tom gebruikers kunnen onderstaande link gebruiken.

Add-To-TomTom