Eemshaven


Opstapplaatsen Willem Jacob weergeven op een grotere kaart

Algemeen

Wij liggen afgemeerd aan de drijvende steiger die ligt in de Emmahaven. Vrijwel altijd zijn wie hier het enigste zeilschip, en zij we goed te herkennen tussen de viskotters, binnenvaart, sleepboten en andere werkschepen. Het schip is herkenbaar aan de hoge houten mast, de zwarte romp en de houten opbouw. Mocht je het schip niet kunnen vinden, dan kun je ons bereiken op 050- 211 2573

Parkeren

Je kunt het beste Parkeren bij de parkeerplaats net achter de dijk. Vanaf hier loop je onder de overkapping door, die over de dijk heen gaat. Als je over de dijk bent zie je de Willem Jacob waarschijnlijk al liggen en wijst de route over de steiger zich zelf.

Openbaar Vervoer

Je kan het beste met trein en de regiotaxi reizen. Je neemt eerst de trein naar Roodeschool en daarna ga je met de Regiotaxi. Deze moet je minimaal een uur van tevoren reserveren via 0900-0911. De telefonist wil 3 dingen weten:

1. Welke reis wilt u maken:

Van station Roodeschool naar de Borkumweg in de Eemshaven

2. Met welke trein u aankomt

3. Met hoeveel personen u reist

U kunt ook gelijk de terugreis bespreken. U geeft de trein aan die u wilt halen, de telefonist geeft aan hoe laat de taxi er ongeveer is. Zorg ervoor dat hier wat marge in zit, wij zijn wel eens ietsje later, en de taxi wel eens wat vroeger. Tip: geef ook uw 06-nummer door, voor als de chauffeur het niet kan vinden.

Navigatie systeem

Je kunt als adres gebruiken in je navigatiesysteem: Kruising tussen de Juttersweg en de Schildweg Eemshaven, 9979 XR.