Voorzieningen

Aan de binnenzijde van het schip bevindt zich een sfeervolle en lichte accommodatie. Het interieur is ontworpen door Welmoed Bogers. In de winter van 2010/2011 is de accomodatie naar het voorschip uitgebreid, zodat een dag verblijf van 50 vierkante meter is ontstaan.

Indeling

Het voormalig vrachtruim is geheel beschikbaar voor de gasten. Er zijn banken langs de zijkant, en voor de rest is het interieur flexibel in te delen, voor een vergadering, lunch of diner, maar ook receptie of presentatie is goed mogelijk. Halverwege het ruim kan er een inzet wand geplaatst worden.

Comfort

Aan de stuurboord en bakboordzijde bevinden zich comfortabele, ergonomisch gevormde banken. Hier tegen aan staan de tafels. Deze kunnen zeevast gesjord worden. Tegen het middenschot aan staat de scheepsbibliotheek, met tal van boeken over de scheepvaart en zeilen. Voor de verwarming is een knusse haard ingebouwd, die veel warmte geeft en waar je de vlammen in kan zien. Het daglicht komt door grote bovenlichten naar binnen. In het dagverblijf kunnen veertig mensen tegelijkertijd aan tafel lunchen of dineren.

De centrale verwarming zorgt ervoor dat het schip lekker warm is. Na het zeilen kunnen we de open haard onsteken.

Kombuis

Aan de bakboordzijde bevindt zich een ruime kombuis. Hier bevindt zich een 6-pits boretti gasfornuis, voorzien van een elektrische oven. In de kommaliewant kast zijn zeevast de borden, kopjes en kommen geplaatst. Verder zijn er voldoende potten en pannen aan boord om een lekkere maaltijd te maken. Twee koelkasten, een dubbele spoelbakken en een royaal werkblad complementeren het geheel.

Sanitair

Aan boord bevinden zich 2 moderne toiletten, een in het voorschip, en een bij de ingang achter in het dagverblijf. Geen ingewikkeld spoelsysteem, maar comfort zoals thuis.  Ook bevindt zich hier een fonteintje.

Overnachten

In het voorste deel van het ruim kunnen we doormiddel van een ingenieus systeem 22 stapelbedden neerzetten. Ook komt er dan een scheidingswand tussen het dagverblijf en het slaapruim. Als u geen gebruik maakt van catering, dan is de  2 persoonshut ook beschikbaar. Dit brengt het totaal op 24 bedden die beschikbaar zijn. Voor de gasten die aan boord overnachten is er een douche in het voorschip.

Stijl

Ontwerpster Bogers heeft zich voor het interieur laten inspireren door de stoere buitenzijde. Je ziet waar de platen zitten, en in het interieur komen de prachtige lijnen van het casco weer terug. Door veelvuldig gebruik van wit, met accenten van rood en zwart is een lichte, comfortabele ruimte gemaakt. Door de daklichten valt het daglicht royaal naar binnen.

Contact

Bel de schipper: 050-211 18 63

Offerte aanvragen

Foto's

Dag Verblijf
Kombuis
Kooien
Indeling dagverblijf
Binnenkant