Guestbook


27 September 2011, 19:47
Susanne

Bedankt voor het heerlijke weekendje Willem Jacob! Wij hebben ons erg vermaakt en het viel dan ook niet mee zondagavond weer thuis aan te komen.
Het was perfect. Zon, wind, maar geen regen. Nachtzeilen over het wad, ankeren, droogvallen, een mooi waddeneiland. Ik wist niet dat een weekend zoveel in zich kon hebben.
Super leuk ook om een heel weekend met vrienden bij elkaar te zijn. Water, wind, wijn en culinaire uitspattingen. 's Avonds elkaars gesnurk aan horen (oordoppen zijn niet included) en 's ochtend weer ontwaken op het mooiste stukje van Nederland.
Het meest bijzondere voor mij was de perfecte zeil-en vaarkunst van Tsjerk. Daar heb ik echt van genoten. Het nachtzeilen onder een volle sterrenhemel en het manouvreren in de haven van ?Schiermonnikoog? zonder motor maar met 6 mensen volle kracht aan de vaarbomen op het voordek, vond ik helemaal top.
Susanne

15 September 2011, 11:51
Ingrid Jansingh van Fokus

Ondanks de regen hebben we vorige week donderdag een heerlijk dagje gezeild met de Willem Jacob. Het was een erg geslaagde dag, de wind was goed, het eten was heerlijk en de onderlinge sfeer was erg gezellig en relaxed. Tsjerk en bemanning hartelijk bedankt!

5 September 2011, 14:49
Wander Jager van Universiteit Groningen

Een week met studenten op pad geweest met Tsjerk op de Willem Jacob. De Willem Jacob is een heerlijk schip waar je thuisvoelt, fijn interieur en Tsjerk als een gastvrije en ontspannen schipper. Ik was bijzonder onder de indruk van het vakkundige schipperen van Tsjerk, ook in de nacht bij minder goede weersomstandigheden zeilden we met een fijne ontspannen sfeer aan boord (soms wel even hard werken), en kwamen we op tijd voor onze afspraken op de eilanden. Catering aan boord was fantastisch (bedankt Ingrid), en we hadden moeite om de studenten aan het einde van de week weer van boord te krijgen. Volgende jaar maar weer!

15 August 2011, 19:18
Judith en Hans Pieter

Ik had de Willem Jacob en bemanning gevraagd voor een dag zeilen op het Wad om mijn liefste's 60e verjaardag te vieren met oude en nieuwe vrienden en familie als verrassing. Een hele dag vol dierbaarheid: volop zon, wind en vreugde. Een en al gastvrijheid van de bemanning die ons uiterst capabel vervoerde, ontroerde en voerden (met de meest lekkere hapjes en drankjes). Een onvergetelijk dag. Een heuse aanrader! Heel veel dank Tsjerk en bemanning.

31 July 2011, 11:56
yvonne

wij hebben een heerlijke dag gehad vorige week donderdag. veel geleerd, veel gelachen, lekker weer... kortom het was geslaagd tijdens onze overtocht van Terschelling naar Ameland. De volgende dag wilde onze zoon perse even uitzwaaien. Veel lof voor het personeel.

Groeten van Joost, Yvonne Jasper en Lisa

27 July 2011, 18:51
familie de Ruyter

Begin juli zijn wij voor het tweede achtereenvolgend jaar meegevaren met de Willem Jacob. Vorig jaar een dagtocht en dit jaar met een overnachting aan boord. Vooral het droogvallen op het wad hebben wij als een fantastisch moment ervaren. Je voelt je als mens heel nietig wanneer je dan op het wad loopt met achter je het schip. Bedankt Tjerk, Maarten,Hilde, Ingrid en Gerdie voor twee prachtige zeiltochten. Wie weet tot volgend jaar!

3 July 2011, 11:56
Arno Vos van Rijksuniversiteit Groningen

Hoi Tsjerk en bemanning, we wilden jullie nogmaals bedanken voor de leuke tocht tussen Zoutkamp en Lauwersoog. Zowel de studenten als de delegatie vonden het erg leuk aan boord.

8 June 2011, 09:31
Martin de Jong van Gospelkoor Jizrahja

Hallo Tsjerk, Wieteke en Gerdien,

Hartelijk dank voor de geweldige zeiltocht die we met jullie mochten maken. We hebben met ons koor genoten van de wind, het zeilen en jullie gastvrijheid. De dag was echt super met een relaxte sfeer en een geweldig schip om te gast op te zijn.
De foto's stuur k binnekort even op CD toe.

5 October 2010, 07:08
HOLLAND TRADING GROUP

Ondanks de getage regen s'morgens prima dagje gehad op de Willem Jacob. En dankzij de wind heerlijk kunnen zeilen over het Wad. Lekker onthaasten en leuke dag gehad met collega's onder elkaar. Tserk en bemanning bedankt.

10 September 2010, 06:39
Augusta gelens 05-09-2010

Wat hebben wij een mooie dag gehad ter ere van de verjaardag van onze vader die 80 jaar werd. Tsjerk, Tijs, het eten, het weer en de boot was allemaal super. Bedankt voor een prachtige herinnering.

9 September 2010, 06:57
Bedrijfsbureau sector E UMCG

We hebben ontzettend genoten van de tocht met de Willem Jacob over het Reitdiep. Voor elk was er wat wils: hard trekken aan de touwen of lekker loom op het achterdek genieten van het voorbijglijdende landschap. Een heerlijke lunch en lekkere hapjes maakten het helemaal af.

1 August 2010, 11:36
Simon en Irene

Hallo,

Bedankt voor de mooie vaartocht van Ameland naar Schier!! We hebben een heerlijke dag gehad, met veel gezelligheid. En Ingrid ook bedankt voor het heerlijke eten!! We kwamen 's avonds graag terug voor een heerlijk diner aan boord.

Groetjes,

Simon en Irene

6 July 2010, 07:26
Fysiotherapie Smilde

Donderdag 01 Juli ter ere van ons 5 jarig jubileum , een heerlijk ontspannen dag gehad. Lekker zeilen, zwemmen , eten en vriendelijke bemanning.
Zeker voor herhaling vatbaar

30 June 2010, 08:32
HTX automatisering Leek

Zaterdag 19 juni 2010 met een personeelsuitje van de gastvrijheid van Tsjerk en zijn bootsmaat Ruth genoten op de "Willem Jacob". De catering, warm en koud, was ook geweldig. Op het meer hebben we een flink stuk kunnen zeilen, want er stond een koude, harde wind. De regen hebben we getrotseerd met de nodige regenpakken. Kortom: het was een zeer geslaagde dag!

29 June 2010, 08:18
Bert Hellinger Instituut

Wij hebben een fantastische dag gehad!
Alles klopte, het weer, de boot, de sfeer.Dank voor jullie goede zorgen en de meer dan fastastische dag namens alle internationale deelnemers en ons.

28 June 2010, 08:32
Thomas / Jong TNO

Het was erg cool! Ik heb er een filmpje van gemaakt: http://www.youtube.com/watch?v=s8i8VGmWmpg

22 June 2010, 08:05
Dienst Regelingen Assen, team BBE

Ondanks een slechte weersvoorspelling hadden we op dinsdag 8 juni een heerlijk (zonnige) zeildag op de Willem Jacob! We hebben allemaal genoten van de tocht richting Schier en weer terug, met en zonder wind. Dank voor een geslaagde teamdag!

14 June 2010, 10:37
Eli

Het was een erg winderige, maar zeer gezellige tocht. Heerlijke kipcurry gegeten en daarna een avondtocht over het Lauwersmeer. Tsjerk, Ruth en de kok (ben haar naam even kwijt sorry): bedankt voor de geslaagde avaond!

2 June 2010, 14:27
Bedrijfsbureau Brandweer Groningen

Met veel plezier keken we uit naar de zeiltocht met de Willem Jacob op vrijdag 28 mei 2010. Maar dat het zoooooo leuk zou worden heeft onze stoutste dromen overtroffen. Het was echt geweldig. Met een tussenstop op Schiermonnikoog zeilden we terug over het wad met windkracht 6 en dat was echt genieten.
Dit samen met schipper Tsjerk, maatje Ivar en de 2 dames van de catering heeft gezorgd voor echt een hele fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Licht het anker, hijs de zeilen zijn kreten die nu nog geroepen worden als we de werkdag beginnen!
Tot zeils,
Ans vd Luit
namens Bedrijfsbureau Brandweer Stad

2 June 2010, 07:17
Afdeling Ondersteuning Onderwijs en Onderzoek, GMW

We hadden een geweldig teamuitje op de Willem Jacob, heerlijk gezeild en genoten van het mooie weer en de prachtige boot. Iedereen was erg tevreden en wij vonden het allemaal voor herhaling vatbaar. Dank aan schipper en maat voor een hele mooie middag!

26 May 2010, 06:23
Acantus Vastgoed

Met een groep collega's een hele dag uitwaaien op de Eems. Met frisse wind en veel zon hebben we erg genoten. Een hele dag zonder telefoon, afspraken, mail en computer waardoor er tijd was om gezellig met elkaar te praten.
Zeker voor herhaling vatbaar.

25 May 2010, 10:27
Kees

Super dag op de Willem Jacob, wind en zon, mijn gasten vonden het helemaal top!!!

24 May 2010, 20:28
Bouk

Op ieder moment van de dag waren er lachende gezichten op de boot te bespeuren, was op de beperkte ruimte toch elk gevoel van vrijheid aanwezig en tijd voor een gesprekje met iemand of gewoon even relaxt genieten van zon, zee, wind, lekker eten, borrelen, mooie bootjes die voorbij kwamen, racende reddingsbrigade, vastliggen op de zandplaat��
Kortom het was genieten op de Willem Jacob

22 May 2010, 06:25
Gerda - Acantus Vastgoed

Heb een heerijke ontspannende dag gehad gisteren. Het eten was voortreffelijk, complimenten aan de kok.

18 May 2010, 12:23
Bertha

Al een aantal jaren begeleid je, als volgschip, het sloeproeiteam van De Turftrapers van Harlingen naar Terschelling tijdens de H-T race. De drukke oversteek, het volgen met de nodige aanmoediging, keuken, bedden en douche, etc, is prima. Jij en je bemanning weten iedere keer weer een geslaagd en vooral een gezellig onderkomen te bieden!!!

12 May 2010, 18:45
Clariet Bos

Ondanks iets minder weer een heerlijke tocht gehad!namens alle dames wil ik graag de bemanning bedanken voor een mooie middag.

22 January 2010, 13:13
Joost Tijssen//Tijssen Theaterprodukties

Wij hebben vorig jaar een teambuildingsweekend gehad aan boord van de Willem Jacob. Het was een erg prettig toeven daar in het Noorden van Nederland! Bedankt voor al de gezelligheid.

Groetjes,

Joost Tijssen
Tijssen Theaterprodukties

31 December 2009, 14:06
everts groningen bv

Erg leuke dag gehad op 14-11-2009.
mooi weer ,leuke bemanning, lekker gegeten
zeker voor herhaling vatbaar

7 October 2009, 08:25
Jia Wen Teng

Namens de organisatie Quintor, bedankt voor de leuke middag. Een aanrader voor een leuke middag!

29 September 2009, 06:45
Anne Floor Timan (DHV)

Namens de hele afdeling Water, Natuur en ruimte; Bedankt voor de geweldige zeilmiddag op de Willem Jacob! We hebben er van genoten

1 September 2009, 16:30
Jan Wiekens

Hallo,

Een prachtige website met mooie foto's.
Misschien is er ook een mogelijkheid om de foto's zo te plaatsen dat als je er op klikt dat de foto's vergroten? dat zou geweldig zijn.

Groet,

Jan.

26 August 2009, 19:08
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen

Tsjerk,

Ontzettend bedankt voor de geslaagde en gezellige dag tijdens Delfsail! Iedereen heeft genoten.

Groetjes Karin

25 August 2009, 12:05
Aafke

Het was een fantastische dag in juli. Erg relaxed! Zeker een aanrader voor een geslaagde personeelsdag!

21 July 2009, 07:57
Remco

Heerlijk relaxed een dagje op het water met fantastisch weer. Zeker een aanrader voor een stukje ontspanning!

13 July 2009, 06:37
Anneke (GION)

Heel erg bedankt voor de heerlijke middag. Namens al mijn collega's kan ik zeggen dat we ontzettend hebben genoten van het schip en het heerlijke weer!

7 July 2009, 09:20
Lindsey Johnson

Heel erg bedankt voor de leuke dag die we hebben gehad en gelukkig ook mooi weer.

Groeten Lindsey

6 July 2009, 13:10
Henk van Hal

Hartelijk bedankt voor de uitermate gezellige en ontspannende middag die jullie mij en een aantal collega's hebben verzorgd.
Een aanrader voor een mooie middag op het wad als team building session of bedrijfsuitje.

4 July 2009, 13:05
Gonda en Joop

Tsjerk, Thijs, Janet en Judith
Bedankt voor deze schitterende 29-06-09 happening. Mede dank zij mooi weer en een fantastische crew, geweldig. Gaat met stip het logboek in.
groeten van Gonda en Joop (ouwe) Engels

2 July 2009, 17:14
Gerard en Annette van Duinen

Maandag 29 juni zijn wij getrouwd. Mede dankzij Tsjerk, Thijs, Janet en Judith is dit een onvergetelijke dag geworden op de Willem Jacob. Een dag om nooit te vergeten. Ook de gasten hebben een geweldige dag gehad. Dank jullie wel.

Groetjes Gerard en Annette

1 July 2009, 18:33
Familie Beishuizen

Met opa (bijna 79) en oma (76) en de hele familie (ongeveer 30 personen) een dag op de Willem Jacob ter gelegenheid van hun 55-jarig huwelijk. Mede door de inzet van Tsjerk en zijn bemanning een prachtige dag om nooit te vergeten.

Namens iedereen: bedankt!!

28 June 2009, 22:39
Zeilmaatje

www.zeilmaatje.nl

Het netwerk voor het vinden van varend gezelschap.

11 June 2009, 14:35
Rutger

Teambuilding voor theatergroep de Tilburg Tigers. Een avond droogvallen op het wad en fijn zeilen met windkracht 4 was helemaal prima. Zelfs met maar 8 man bemanning aan boord. Bedankt voor de fijne ervaring en hopelijk tot een volgend keer!

Groeten,
Rutger

11 June 2009, 07:39
BioMCN B.V. Delfzijl

Beste Tsjerk,

Op 26 mei hadden wij een teambuilding met onze collega's op jullie schip.
Hartelijk dank voor het verzorgen van de leuke dag die we gehad hebben met jullie.
Voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet,
Rob Voncken

9 June 2009, 10:30
BaySystems B.V.

Op 15 mei, een regenachtige en stormachtige vrijdag, hebben wij een heerlijke zeiltocht op het Lauwersmeer gehad. Er werd hard gewerkt en tussen de middag een heerlijk soepje met lekkere broodjes genuttigd. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan graag met wat meer zon ;)

6 June 2009, 18:55
Psychosociale afdeling van het Antonius Ziekenhuis

Beste Tjerk,
Op 28 mei hadden we ons jaarlijkse personeelsuitje, dit keer georganiseerd in Groningen omdat enkele collegaas hier wonen en wij Groningen een mooie stad vinden. S"Ochtends naar het museum en s"middags met de Willem Jacob.
De tocht over het Reitdiep was zeer geslaagd .
Hartelijk dank namens alle collegaas.
Rinske Gros.

21 May 2009, 06:14
Gitti

Hoi Tjerk,
hier even snel groetjes uit Dortmund en veel plezier met die reis morgen!

Tot Juni!

15 May 2009, 19:26
Marco & Miranda's haarmode

wij hebben, om het 10 jarig bestaan van onze kapsalon, een mooie dag gehad op het Lauwersmeer.
Samen met ons personeel, aanhang, kinderen en ouders hebben we genoten.
Niet van het weer, want dat viel een beetje tegen.
Maar aan het einde van de dag hebben we toch nog zonnestralen gevoeld.
we hebben heerlijk gegeten aan boord.
zelfs onze kinderen vonden het mooi.
6 en 2 jaar.
heel erg bedankt voor alles.

gr Marco, Miranda, Zoë en Nero.

13 May 2009, 16:05
Rijpkema Van der Veen Advocaten

Op 8 mei hebben wij met ons kantoor een heerlijk dagje op het wad / lauwersmeer gezeild. Helaas scheurde het grootzeil al snel maar op de fok lukte het ook prima. Windkracht 9!
Dan raken surfers overigens ook wel eens in de problemen. Maar die hebben we toch heel professioneel aan boord getrokken.
Tjerk, Irma en Thijs bedankt voor de heerlijke dag zeilen en het lekkere eten! We zien elkaar binnenkort weer voor de herkansing!

11 May 2009, 12:01
Josha

Hé Tsjerk,

Jullie zijn allemaal goed bezig daar in Grunn. Ik hoop dat ik dit seizoen eindelijk weer een paar tochtjes mee kan pakken.

Tot gauw.
Groeten,

Josha

8 May 2009, 12:44
Gerdi

trouwens, de mooie nieuwe site past er helemaal bij!

G.